Lavinia Pîrva revine cu un nou single, în colaborare cu Mihai Chițu. „Plângi, fată” este o melodie despre putere și vulnerabilitate în egală măsură | Official Video

Lavinia Pîrva revine cu un nou single, în colaborare cu Mihai Chițu. „Plângi, fată” este o melodie despre putere și vulnerabilitate în egală măsură, artista fiind cea care a compus versurile.

Fiecare dintre noi a trecut la un moment dat prin situații în care și-a ținut lacrimile pentru a părea puternic. Lavinia și Mihai Chițu vin cu un imn al tuturor celor care s-au abținut, îndemnâdu-i să fie puternici. Lacrimile nu înseamnă că eșți slab, ci înseamnă că îți accepți sentimentele. Piesa este un schimb de replici între două persoane care s-au despărțit și ilustrează neînțelegerile apărute în timpul relației.

„Textul piesei îmi aparține. M-a inspirat o prietenă într-o seară, stând la o cană cu ceai și povestindu-mi lucruri pe care cândva le-am simțit pe pielea mea.”, declară Lavinia.

Piesa „Plângi, față” este compusă de către Dorian Oswin, Lavinia Bănică, Mihai Gruia, Ciprian Stangaciu, Nicoleta Darabană (Dara) și Mihai Chițu. Pentru videoclip, Lavinia și Mihai Chițu au lucrat cu regizorul Silviu Mîndroc și surprinde doi foști iubiți și momente în care aceștia trăiau povestea lor de dragoste. În clip apar cadre filmate în centrul vechi din Bucresti.

Lavinia este o prezență constantă pe piața muzicală încă din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a lansat piese în limba engleză, română, dar și spaniolă, dintre care :”Replică de cinema”, „Honey Boy”, „Dragoste cu împrumut” sau „Aroma Del Amor. Anul ce tocmai a început va fi unul aglomerat pentru Lavinia, are multe proiecte muzicale în derulare și se pregătește să devină pentru prima dată mama.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *