Liam Gallagher a lansat videoclipul piesei „All You’re Dreaming Of”

Liam Gallagher a lansat videoclipul piesei „All You’re Dreaming Of”, iar pentru acest material video a făcut echipă cu Anthony Byrne. Acesta este regizorul seriei „Peaky Blinders”, care face furori pe Netflix. Stilul său vizual inconfundabil e uşor de recunoscut în clip.

În „All You’re Dreaming Of”, Liam Gallagher priveşte în trecut, lângă un şemineu unde focul trecutului arde fantomatic. Muzicianul apare mergând prin zăpadă şi visând la vremuri trecute mai blânde. Este pentru a doua oară când Liam Gallagher colaborează cu regizorul Anthony Byrne, după ce acesta şi-a pus amprenta asupra clipului „One Of Us”, lansat de „băiatul rău de la Oasis” în 2019.

Noul track este unul festiv, de Crăciun, o baladă de pian visătoare şi plină de emoţie şi rememorare. S-a auzit pentru prima oară la The Jonathan Ross Show, într-un segment de live stream parte a unui concert realizat pe o barjă de pe Tamisa. Revenind la noul videoclip, secvenţa finală a clipului se focalizează pe mesajul „This Is not Here”, scris pe o fereastră, o aluzie şi un tribut la John Lennon şi „Imagine”, care include aceeaşi expresie. Tributul soseşte la timp pentru comemorarea a 40 de ani de la moartea legendarului muzician.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *