„Lifestyle” o piesă de feel good şi de dans, prietenoasă cu radio-ul şi gata de milioane de stream-uri de la Jason Derulo

În 2021 piesele noi se lansează cu challenge-uri de dans pe TikTok. Nu face excepţie „Lifestyle”, cel mai nou release Jason Derulo şi o neaşteptată colaborare cu Adam Levine de la Maroon 5. Piesa a primit un videoclip, care include coregrafii complexe, pe care toţi fanii le vor încerca cu siguranţă pe TikTok.

„Lifestyle” este o piesă de feel good şi de dans, prietenoasă cu radio-ul şi gata de milioane de stream-uri. Într-un fel e primul mare hit pop din 2021, cu potenţial de 1 miliard de vizualizări. Dacă urmăriţi cu atenţie dansul lui Jason Derulo din videoclip observaţi atât elemente din „Thriller” al lui Michael Jackson, cât şi „Bad Romance” de la Lady Gaga. Pe lângă viralizarea din TikTok, piesa va fi acasă în jocurile de dans ca Just Dance, deşi unele mişcări sunt cam greu de replicat.

Până la acest single nu aş fi crezut că vocea lui Derulo se potriveşte atât de bine cu cea a lui Adam Levine. Jason vine după un an 2020 excelent, cucerind topurile cu piesa „Savage Love”, dar devenind şi cel mai urmărit artist de pe TikTok. Artistul a lansat noua piesă odată cu mesajul „Welcome to the New Era”, o posibilă aluzie la un album nou. Pe de altă parte Maroon 5 a avut un 2020 cuminte, cu doar un singur single, „Nobody’s Love” şi a aniversat 1 miliard de stream-uri pentru piesa din 2019 „Memories”.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *