Liviu Teodorescu continuă seria de lansări din cadrul proiectului său de suflet, LiTe Moments, cu piesa „Ore-n șir”

„Piesa „Ore-n șir” este despre firescul în iubire, despre doi oameni care vor ca totul sa decurgă natural, fără un „commitment” forțat. Pune accentul pe un băiat care are curajul să-i dea tot timpul din lume unei fete, poate puțin cam indecisă”, declară Liviu Teodorescu despre noua piesă.

Piesele cuprinse pe LiTe Moments vol. 5 sunt compuse și scrise de Liviu Teodorescu, iar pentru mix & master a lucrat cu Max Kissaru. Videoclipurile acestei serii sunt realizate de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, și aduc un element de noutate proiectului, fiind realizate sub forma unui behind the scenes în care echipa de filmare este una neobișnuită pe platoul de filmare.

„Seria #LiTeMoments de anul acesta e despre senzualitate. Cele trei piese sunt în filme diferite față de ce ați auzit până acum de la mine. Clipurile sunt aparent filmate de trei prezențe feminine copleșitoare. Acest lucru în aparență, pentru că în realitate, sunt filmate de Trandafilm și de Alex Mureșan, care au venit cu ideea aceasta specială ca totul să fie în registrul unui making-of. Sunt mândru de ce a ieșit, abia aștept să văd feedbackul vostru!” – povestește Liviu despre volumul cinci al proiectului #LiTeMoments.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.