Loredana a lansat „Dans, dans, dans”, o melodie ce te va ridica de pe scaun de la prima ascultare

„Sunt fericită să vă anunț lansarea noului meu single „Dans, dans, dans! Un cântec care o să vă facă să dansați sub stele toata noaptea, oriunde ați fi în vara asta. Cântecul l-am scris împreună cu vechiul meu prieten și colaborator, Mihai Ogășanu, și Marian Enache, pe versurile mele. Este produs de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. De abia aștept să dansăm împreună pe „Dans, Dans, Dans!”, a declarat Loredana.

Cum pentru un artist, majoritatea momentelor de dans se petrec pe scenă, și în videoclipul piesei „Dans, dans, dans”, Loredana se întoarce în locul în care se simte cel mai bine, în fața spectatorilor, cu multă energie și pasiune. Pentru acest videoclip, Loredana a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, iar filmarea a fost realizată în cadrul concertului-eveniment caritabil – „Cântece pentru prieteni”.

Melodia este compusă de Loredana, alături de Mihai Ogășanu, Marian Enache (Sensibil Balkan), Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. Loredana și Mihai Ogășanu au mai colaborat în trecut și la alte piese precum „Vreau toată noaptea”, „Depărtare”, „Zig Zagga” sau „Fata cu șosete de diamant”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *