Loredana a lansat „Sex pe canapea”, o piesă în care vorbește despre jocurile seducției | Official Video (18+)

Loredana a lansat „Sex pe canapea”, o piesă în care vorbește despre jocurile seducției și dorințe carnale, tânjind totuși după sentimente de iubire.

Muzica și versurile poartă semnătura Loredanei, iar de regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu. Vizualul o prezintă pe Loredana în ipostaza de „femme fatale”, singură pe ea și pe sexualitatea sa. Totuși, acestei femei fatale îi lipsește ceva – iubirea.

Imaginile îndrăzneţe au fost însă restricţionate de YouTube, videoclipul putând fi vizionat numai de adulţi. În videoclip există mai multe scene sexy, când protagonistul masculin îi rupe dresul Loredanei, îmbrăcată în lenjerie provocatoare, ori când aceasta dansează la bară precum Jennifer Lopez, într-un costum din latex.

„E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim. Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani. Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor. Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă tine.“

Lori a menţionat şi faptul că vrea să pornească o petiţie pentru ca YouTube să ridice limita de vârstă: „Vreau să facem o petiţie pentru că este un videoclip artistic, nu are nimic ieşit din tiparele bunului simţ, şi mi se pare o decizie exagerată, sincer“, a adăugat Loredana.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *