Smart Slab – masa viitorului [VIDEO]

Massimo Bottura iubeşte masa viitorului: îţi păstrează mâncarea caldă, băutura rece şi îţi încarcă telefonul.

Smart Slab, gândită de designerii Clemens Weisshaar şi Reed Kram, îţi păstrează mâncarea caldă, băutura rece şi chiar îţi găteşte preparatul preferat.

Spaţioasă, elegantă, în nuanţe alb-negru, masa are un blat ceramic cu inele pe inducţie, de mărimea unei farfurii, care permit încălzirea mâncării şi în acelaşi timp te şi protejează pentru a nu te arde. De asemenea, alte inele sunt prevăzute pentru a funcţiona la temperaturi mai mari în cazul în care vrei să găteşti o reţetă.

Pe suprafaţa mesei se regăsesc şi device-uri termoelectrice care-ţi pot răci băutura până la temperatura potrivită. Şi asta nu e tot. O poţi customiza cu panouri tactile şi module wireless de încărcare a telefonului, dar şi cu wifi.

Clemens Weisshaar şi Reed Kram au colaborat cu chef Massimo Bottura de la faimoasa Osteria Francescana, restaurantul nr 1 al lumii.

„Lui Massimo i-a plăcut foarte mult ideea unei suprafeţe pe care să poată pregăti, prepara şi degusta mâncarea”, povesteşte Weisshaar, notează foodandwine.com. De asemenea, a fost încântat de faptul că Smart Slab se curăţă atât de uşor.

Masa nu poate fi comandată încă, ceea ce nu e tocmai rău, pentru că astfel vei avea timp să faci economii. Se pare că nu va fi tocmai ieftină.

Sursa foto: Facebook Clemens Weisshaar

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *