Mira a lansat o nouă piesă de dragoste, intitulată ”Zi Merci”

Mira a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ei de debut. Intitulată „Zi Merci”, melodia merge pe linia pieselor de dragoste pe care artista le-a lansat în ultimele luni. Noul single este compus de Florian Rus împreună cu Mira, Șerban Cazan și Roland Kiss.

„Cu acest clip al single-ului „Zi Merci” închei albumul „MiraDivina”. Piesa aceasta vorbește despre lupta din relație pe care o duc doi oameni care se iubesc foarte mult. Este cumva și o notă de amuzament în text pe care sper să o recunoască oamenii. Am scris-o împreună cu Florian Rus și Roland Kiss într-o sesiune când le povesteam că iubirea trece prin mai multe faze”, povestește artista.

Primul album al artistei, „MiraDivina”, a fost lansat în luna martie. Discul conține 8 piese ce comprimă povești pe care Mira le-a trăit.

„O să descoperiți mai multe stiluri de interpretare ale pieselor. Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă, le-am trăit vers cu vers și sunt scrise din experiențele de viață, atât ale mele, cât și ale oamenilor alături de care am lucrat”, povestește MIRA.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *