MIRA a lansat „Zero Absolut”, o poveste muzicală sensibilă și emoționantă de dragoste | Official Video

MIRA a lansat „Zero Absolut”, o poveste muzicală sensibilă și emoționantă de dragoste, pentru toți cei care simt că au inimile frânte și sufletele zdrobite.

Compus de Alex Pelin, Radu Pârvulescu, Andy Platon, Maria Voiculescu și Amadeo Chiriac, single-ul „Zero absolut” este despre puterea de a renaște din propria cenușă. Atunci când iubirea se sfârșește, încerci să îți „îngheți” sufletul pentru ca durerea să nu invadeze inima. Melodia se va regăsi pe albumul de debut al artistei, ce va fi lansat în curând.

„Mă bucur foarte tare să vă dezvălui cea de-a cincea piesă de pe album. Este o poezie muzicală, i-aș zice eu și abia așteptam să o ascultați și voi. Am pregătit și versiunea acustică pe care o să v-o prezint curând”, a declarat MIRA.

Videoclipul regizat de Ciolpan completează prin imagini atmosfera piesei și dezvăluie o altă latură a MIREI, una vulnerabilă în fața sentimentelor, dar îndeajuns de puternică să-și redescopere forța de a continua și de a lupta pentru fericire. Artista apare în mai multe ipostaze, iar una dintre ele este alături de un vultur, considerat vânătorul suprem al aerului și un simbol al luminii.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *