Multiple infracțiuni descoperite de polițiștii cărășeni, într-o singură zi

Un bărbat din Topleț s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat.

Mai exact, acesta s-a deplasat cu trenul, din Topleț către Băile Herculane și, pe strada Zăvoiului din localitate, a intrat în curtea unei locuințe de unde a furat 13 doze și sticle de bere.

Ulterior, pe aceeași stradă, bărbatul s-a gândit să fure și mai multe bucăți de țeavă de cupru și fir de cupru folosit la instalațiile electrice.

El a fost prins imediat de polițiștii din Băile Herculane, iar bunurile sustrase au fost recuperate.

 

În aceeași zi, polițiștii din Bozovici, care au oprit o mașină pentru control, în comuna Prigor, au găsit peste 30 de articole vestimentare de diferite mărci, contrafăcute.

La volan se afla un bărbat de 41 de ani, din județul Ialomița, care intenționa să le vândă, însă care acum s-a ales cu un dosar penal.

 

Și cum nu ar fi suficient, în aceeași zi, polițiștii din Bocșa, împreună cu un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Bocșa Română, au depistat în flagrant-delict un bărbat de 31 de ani care fura lemn.

Mai exact, acesta a tăiat cu un motofierăstrău un arbore, într-o pădure din competența ocolului silvic, l-a tăiat în bucăți și ulterior, l-a încărcat în autoturismul personal pentru a-l fura.

Lemnul tăiat, dar și motofierăstrăul folosit au fost confiscate de polițiști, iar acum, bărbatul s-a ales cu un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *