Muzica lăutărească și trapul se îmbină în noul single lansat de ADDA și NOSFE – „Lasă-mă să mor”

„Piesa asta este împletirea celor două lumi. Rădăcinile și prezentul. Am combinat lăutăria și trap-ul. În „Lasă-mă să mor”, este vorba despre „lăutar”, adică despre muzică. Muzica ne-a salvat mereu și o să ne salveze în continuare. E acolo când suntem bucuroși dar mai ales când avem inima frântă. Practic noi îl rugăm pe „lăutar” adică muzica să ne cânte ceva frumos ca să ne vindecăm durerile. Cu NOSFE totul s-a întâmplat natural. Pur și simplu am simțit că piesa îl cere. Și tare mult îmi place ce a ieșit!”, povestește ADDA.

„O știu pe ADDA, de pe vremea când piesa „Îți arăt că pot” era în fază de mix/master. Am fost într-un turneu împreună, alături de alți artiști care ocupă toate topurile românești, astăzi. Ne-am dorit mereu să facem muzică împreună, dar aveam nevoie de piesa potrivită. Aceasta este piesa care ne-a unit vocile și inspirațiile, și de care sunt atât de mândru, încât îmi dau lacrimile. Recomand cu toată inima. Vă pupă UNCHIU'”, adaugă NOSFE.

Compusă de către artistă alături de NOSFE, Mihai Mitițescu, Vlad Măzărel, ProducaDoru, Bogdan Marinescu și Max Kissaru, „Lasă-mă să mor” transpune prin muzică durerea unei iubiri pierdute și procesul prin care trebuie să treci astfel încât să o poți uita.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *