Nicole Cherry a lansat videoclipul oficial al noului single, „Ce vrea o femeie”

Nicole Cherry a lansat videoclipul oficial al noului single – „Ce vrea o femeie” – piesă ce marchează o nouă etapă în cariera sa artistică, o maturizare de la fetița cu codițe împletite ce vorbea despre vară și rochițe, la femeia matură pentru care tot ce contează este timpul petrecut alături de persoanele dragi.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Florian Rus și Bogdan Todor, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu, unul dintre producătorii de top ai momentului.

Videoclipul piesei a fost regizat de David Mogan, scenariul a fost scris de Ioana M. Stan, iar producția și post-producția au fost realizate Antonia Marin și Lemonader. Videoclipul piesei este unul „curat”, lipsind elementele de decor. Clipul subliniază încă o dată mesajul versurilor: lucrurile materiale nu pot substitui sentimentele și trăirile autentice într-o relație.

„Atmosfera de la filmări a fost genială. Fiind o piesă atât de personală, mă așteptam ca emoțiile pe care aveam să le simt în timpul filmărilor să fie pe măsura intensității cu cu care cânt fiecare vers. Însă, am avut alături de mine oameni minunați care au reușit să țină în permanență vibe-ul bun ridicat, motiv pentru care și rezultatul final este unul de care sunt tare mândră”, a declarat Nicole Cherry.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.