Noi măsuri de relaxare în Caraș-Severin


Incidența înfectării cu virusul SARS-CoV-2 este în Caraș-Severin la acest moment de 1,65 la mie, fapt ce a determinat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență să ia o serie de măsuri de relaxare în conformitate cu normele legale. Printre măsurile adoptate se numără redeschiderea operatorilor economici în domeniul jocurilor de noroc pariuri şi lozuri, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
În continuare în Banatul Montan șapte localități au o incidență peste 4 la mia de locuitori, este vorba despre comunele Berzovia (8,11), Carașova (7,63), Cărbunari, (6,84), Grădinari (5,93), Sacu (5,18), Vermeș (4,63) și Gârnic (4,62). Aici „se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20:00-05:00, cu următoarele excepții, se instituie obligaţia pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, să îşi organizeze şi să îşi desfăşoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în intervalul orar 05:00 – 18:00”.
De asemenea Reșița are o incidență 2,49 la mia de locuitori aici se pot redeschide, la o capacitate de 30%, teatrele, cinematografele și restaurantele în interior.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *