Nu a rămas indiferent și a intervenit


Nu a rămas indiferent și a intervenit pentru înlăturare unei situații ce putea avea consecințe grave
Un jandarm, aflat în timpul liber, a observat de pe geamul imobilului unde locuiește un tânăr care lovea în repetate rânduri o persoană cu dizabilități.
Subofițerul nu a rămas indiferent, a apelat dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin și a solicitat sprijinul grupei de intervenție. Până la sosirea acesteia, jandarmul a coborât din locuință, și-a declinat identitatea și a intervenit pentru aplanarea conflictului. Agresorul a încercat să fugă, dar acesta a fost prins de către jandarm și imobilizat.
La sosirea grupei de intervenție, în urma celor relatate și a declarației părții vătămate, s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani, aflat în stare de ebrietate, a săvârșit acte de violență, totodată, lezând demnitatea și onoarea părții vătămate, obligându-l pe acesta să-i dea de băut, iar la fiecare înghițitură îi aplica lovituri in zona feței.
În consecință, jandarmii au întocmit actele de sesizare privind săvârșirea unei fapte de natură penală, acte ce au fost predate organelor abilitate ale statului în vederea continuării cercetărilor.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *