O conferință despre viitorul orașului: „Regenerarea urbană a fostelor zone industriale”


„Regenerarea urbană a fostelor zone industriale” este tema pe care arhitectul român stabilit la San Mateo/California, Dan Ionescu, o va expune reșițenilor interesați. Întâlnirea va avea loc joi 25 mai, de la ora 11, în sala de ședințe de la parterul primăriei Reșița.
Filosofia de design sustenabil a studioului studioul Dan Ionescu Architects & Planners a fost perfecționată în ultimii 35 de ani și se bazează pe educația europeană, gândirea inovatoare din Silicon Valley și limbajul local.
Cu o experiență impresionantă în domeniul urbanismul local și regional, design urban, al noii filozofii pentru spații co-working de mari dimensiuni, regenerări urbane ori proiecte comerciale și rezidențiale în întreaga lume, cum ar fi strategia de urbanism pentru provincia Jiangsu din China, centrul multifuncțional din Suchen/Jiangsu, revitalizarea economică a Oscos Valley/US, zona pietonală Loren Leir din Oslo – o fostă bază militară germană din timpul celui de-al doilea război mondial transformată și integrată într-un district urban care respectă arhitectura nordică vernaculară, ori alte proiecte uriașe în Burlingame/California, Daly City/California, San Mateo/California, Jaco/Costa Rica, ca să numim doar câteva, Dan Ionescu vine la Reșița, la invitația Primăriei și cu sprijinul domnului prof. dr. architect și urbanist, Radu Radoslav.
Conferința se adresează atât arhitecților și specialiștilor în construcții din oraș și din regiunea de vest a țării, precum și reșițenii care doresc să participe la înâlnire..

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *