O fabrică de mobilă din Bocșa a fost înghițită de flăcări

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „SEMENIC” al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au intervenit azi noapte pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins mai multe materiale din lemn, la o fabrică de mobilă din Bocșa.

Flăcările s-au manifestat violent, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

La faţa locului au fost mobilizate 6 echipaje de stingere, o autoscară, 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, unul de prim ajutor, precum și grupa operativă a inspectoratului.

Din ordinul inspectorului general, la fața locului s-a deplasat în sprijin și o autospecială de stingere și o cisternă de 30.000 l din cadrul ISU Timiș.

Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare și propagare rapidă, pe mai multe direcții, pe o suprafață de peste 2.000 mp.

Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate și de vântul puternic, s-au propagat la 3 hale situate în apropierea focarului, precum și la un uscător.

Acțiunea de stingere a fost îngreunată de materialele combustibile depozitate, care au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum.

Din fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

 

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *