O nouă colaborare Connect-R & Elianne – ”Vrăjitori” | Official Video

Connect-R colaborează din nou cu semifinalista celui de-al doilea sezon Vocea României, Elianne, pentru o piesă de iubire, intitulată ”Vrăjitori”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Mulțumesc” al lui Connect-R.

După o primă colaborare cu Elianne pentru melodia ”Mă bate inima”, Connect-R revine cu un nou duet alături de tânăra artistă, cunoscută pentru participarea ei la Vocea Românei. Noul single înregistrat de cei doi artiști se numește ”Vrăjitori” și este compus de Ștefan Mihalache (Connect-R). Orchestrația este semnată de Tudor Ion, iar backing vocals este George Hora.

Fostă concurentă a show-ului TV Vocea României în echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie) și-a găsit inspirația în muzică încă de mică. La finalul anului trecut, producătorul Tuan a colaborat cu Elianne pentru single-ul și videoclipul “Ce mi-ai făcut!?”.

”Vrăjitori” este cel de-al doilea treilea single extras de pe noul album „Mulțumesc”, pe care Connect-R îl va lansa în curând. Anterior acestei melodii, Connect-R a lansat piesele ”Repetent”,”Încredere”, ”Nicio problemă”, în colaboare cu J. Yolo, ”Mă bate inima”, împreună cu Ellianne, și ”Vinovat”, alături de Misha.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

În vara lui 2012, Connect-R a lansat „imnul verii” – piesa „Vara nu dorm”, care s-a menținut pe primele locuri timp de 22 de săptămâni. Următoarele piese, „Dă-te-n dragostea mea” și „Tren de noapte”, au devenit și ele hituri. Ca artist solo, discografia sa cuprinde 3 albume: „Dacă dragostea dispare” (2007), ”From Nothing to Something” (2012) și „Drăgostit” (2016).

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *