O nouă victorie importantă pentru CSM Reșița, 2 – 0 contra Gloriei Buzău

CSM Reșița a mai reușit un rezultat pozitiv în campionat și a ajuns la șase meciuri consecutive fără înfrângere. Sâmbătă, în etapa a 18-a, a reușit o victorie importantă, 2-0 contra Gloria Buzău, iar prezența în play-off sau în play-out va fi decisă pentru ea în ultima rundă a Ligii 2 din sezonul regular.

Gazdele partidei au făcut diferența înainte de pauză, când au marcat de două ori. După 45 de minute CSM Reșița a stabilit și scorul final, trecând de trupa pregătită de Andrei Prepeliță.

Formația din Valea Domanului a deschis scorul în minutul 11, atunci când a marcat Elton da Silva, cu o lovitură de cap, după un corner executat excelent de Fărăgău. Rezultatul partidei a fost stabilit de Marian Drăghiceanu, din penalty, acordat pentru un fault al lui Alexandru Dandea asupra aceluiași Elton da Silva. Reușita a fost consemnată în minutul 22.

Cei doi antrenori au aliniat urmatoarele garnituri:

CSM Reșița: I. Rus – Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz, Gomboș, D. Fărăgău, Dudea (cpt.), Fota, Drăghiceanu, Lascu, Andr. Burlacu
Rezerve: Mereu – Mensah, Doană, Fr. Cristea, Chera, Dam. Isac, Al. Negru, Bărboianu, Cip. Rus
Antrenor: Flavius Stoican

Gloria Buzău: Greab – Ferraresso (Chică-Roșă 46′), Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu (Șteau 46′), Akhmatov, Prejmerean, Perianu, Mih. Rădulescu, Val. Dumitrache (Sg. Pîrvulescu 46′), Cr. Dumitru (cpt.)(R. Crișan 46′)
Rezerve: Haymamba – D. Benzar, Nadolu, Sălceanu, Mat. Tănasă
Antrenor: Andrei Prepeliță

Partida de pe stadionul ”Mircea Chivu” a fost condusa de centralul Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea), ajutat de asistenții Cosmin Bojan (Târgu Mureş) și Zsolt Kopriva (Carei – Satu Mare). Arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare). Observator arbitri: Iulian Spătaru (Timişoara). Delegat joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Flavius Stoican i-a lăudat pe jucători pentru victorie, contra unei formații care se va lupta pentru promovarea în SuperLiga României. Antrenorul a recunoscut, însă, că echipa CSM Reșița are șanse diminuate pentru calificarea în play-off, chiar dacă nu a pierdut în acest an, mai înregistrând o victorie, 3-1 cu Steaua, și o remiză, 0-0 cu CSM Slatina.

Reșițenii sunt pe locul 9 momentan, la un punct de locul 6, ocupat, pentru moment cel puțin, de Chindia Târgoviște.

Partida a consemnat debutul la reșițeni a lui Ianis Doană, fiul lui Leontin Doană, în vârstă de 16 ani și 4 luni!

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *