Olivia Addams și Vescan sunt ,,Sătui de probleme”

O să treacă toate rând pe rând…

,,Sătui de probleme” cu Olivia Addams și Vescan e piesa aia care te face să recunoști că, deși problemele nu dispar niciodată complet, trebuie să învățăm să ne păstrăm optimismul. Cu ritmuri pop care te fac să te miști, piesa asta e un reminder că indiferent de haosul din jur, putem alege să vedem partea bună și să mergem mai departe cu un zâmbet. E genul de piesă care îți dă un boost de energie pozitivă, perfect pentru zilele alea când simți că totul e un pic prea mult. Când nu știi ce e de făcut, lasă-i pe Olivia și Vescan să îți dicteze starea!

Piesa a fost scrisă de Marius Dia, Vescan, Paul Iorga, Adi Istrate și Edine. Producția a fost realizată de Paul Iorga.

,,Aproape de când venim pe lume auzim despre veșnicele probleme cu banii, despre neînțelegerile dintre oameni și dacă la început poate ne șochează, ajungem să ne obișnuim cu ele și în final să ne săturăm. Problemele nu se termină niciodată, însă le putem pune pauză și cred că piesa asta ajută. Nu puteam găsi un partener mai bun decât Vescan să transmit acest mesaj, așadar enjoy!” ne spune Olivia Addams.

,,Odată cu trecerea anilor cred că înveți să dezvolți o imunitate la probleme, știi că sunt acolo, dar alegi să nu le lași să te atingă. Despre asta vorbește și piesa pe care mă bucur să o lansez alături de Olivia Addams – <,,Sătui de probleme". Cheers!" ne spune Vescan.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *