Pasere își caută dreptatea în Instanță

Felician Bebe Pasere, membru Pro România, fost viceprimar la Caransebeș, funcție dobândită după alegerile din 27 septembrie și demis prin votul Consiliului local la sfârșitul lunii ianuarie a cerut la Tribunalul Caraș-Severin suspendarea hotărârii 36 din 29 ianuarie 2021, prin care consilierii PNL, PSD, USR Plus și PMP au decis eliberarea sa din funcție.
Pasere consideră hotărârea prin care a fost demis drept una nelegală, fără nicio motivare, iar acuzațiile care i s-au adus fără bază reală. Un alt motiv, în opinia fostului viceprimar, pentru care HCL respectivă ar trebui suspendată este că proiectul nu ar fi fost înscris pe ordinea de zi inițială a ședinței. Nu în ultimul rând, Pasere susține că, fără viceprimar, activitatea Primăriei Caransebeș ar fi grav perturbată, iar eliberarea sa din funcție, pe lângă că îl lipsește de indemnizația lunară, îi prejudiciază imaginea și-i pune în pericol cariera politică. Primarul Felix Borcean a propus în plenul consiliului local demiterea viceprimarului, căruia i-a reproșat mai multe aspecte, printre care cheltuieli prea mari cu combustibilul sau comportament arogant cu angajații primăriei și chiar cu cetățenii.
Secția de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Caraș-Severin are pe rol acest dosar spre judecare în acestă săptămână,  în data de 10 februarie.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *