Pentru directia 5 „vine o vreme” | Official Video

Direcția 5 a lansat single-ul „Vine o vreme”, o compoziție semnată de Marian Ionescu și Paul Cătușanu. Cu ajutorul versurilor dar și al videoclipului, piesa te poartă într-o călătorie plină de nostalgie spre copilărie.

Ca de obicei în cazul trupei Direcția 5, melodia urmărește o poveste de dragoste. Trecerea timpului este privită prin ochii îndrăgostitului care și-a împlinit visul și care acum privește în urmă cu nostalgie spre perioada copilăriei. Poate că la rândul său este părinte („vine o vreme când vrei / să împarți bucuria la trei”) și își proiectează amintirile propriei copilării în paralel cu viitorul copilului. Povestea de dragoste a unor eroi romantici intră acum într-o normalitate cotidiană, când cuplul descoperă bucuria fiecărui gest, a fiecărui moment simplu al vieții, iar copilul dă o valență nouă dragostei („să afli cât poți să iubești / să descoperi cât poți să primești”).

Piesă sensibilă este transpusă în imagini filmate fie pe o plajă pe care se regăsesc uși, fie în curtea unei școli unde sunt prezente niște oglinzi. Atât ușile, cât și oglinzile sunt simboluri care demarchează perioade din viața eroilor din videoclip. Timpul trecut este proiectat nostalgic prin oglindă, iar ușa le deschide o nouă perioadă a vieții.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *