Peste 1.400 de persoane legitimate, aproape 600 de autovehicule controlate și amenzi de peste 300.000 lei date


În acest sfârșit de săptămână, polițiștii și jandarmii din Caraș-Severin, împreună cu reprezentanții celorlalte structuri, au continuat acțiunile cu efective mărite, pentru siguranța publică în județ.

Astfel, în cadrul celor 60 de acțiuni și controale, au fost legitimate peste 1.400 de persoane și verificate peste 570 de autovehicule.

S-au dat aproape 900 de amenzi, de peste 300.000 de lei, dintre care 90 pentru nerespectarea legislației privind ordinea publică, peste 700 pentru nerespectarea legislației rutiere, iar celelalte pentru încălcarea altor norme legale.

500 de persoane au fost testate cu dispozitivele alcooltest și 40 au fost testate cu cele DrugTest, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

Au fost reținute, de asemenea, peste 50 de permise de conducere, dintre care 14 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe, 17 pentru depășirea limitelor de viteză și celalalte pentru alte abateri.

Mai mult, au fost depistate 3 persoane urmărite la nivel național și internațional.

Polițiștii cărășeni continuă să acționeze pe drumurile publice din județ, pentru a preveni evenimentele în trafic, pentru a combate încălcările regulilor de circulație și pentru a impune un climat de siguranță rutieră pentru toți participanții la trafic.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *