Plătesc pentru faptele lor

Polițiștii din Oravița au oprit pentru control pe strada Cloșca din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani din Brădișoru de Jos, care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat și, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat că ar fi consumat substanțe psihoactive.

De asemenea, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice.

Nu au fost găsite substanțe psihoactive la controlul autoturismului sau asupra bărbatului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, a substanțelor psihoactive și fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

De asemenea, patrula de poliție de la Bocșa a depistat pe strada Mircea cel Bătrân, un autoturism care lovise un stâlp de electricitate, din beton, la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate.

Fiind testat cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

De asemenea, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, bărbatul nesuferind vătămări corporale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

 

Mai mult, un bărbat de 30 de ani din Caransebeș a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru că nu a respectat măsura carantinei la domiciliu, bărbatul prezentându-se la sediul Poliției Municipiului Caransebeș pentru a face o sesizare.

Bărbatul de 30 de ani se afla în carantină la domiciliu după ce, în cursul lunii decembrie, se întorsese din Belgia, iar marți s-a prezentat la sediul poliției pentru a face o sesizare împotriva unui bărbat cu care avusese divergențe, în urma unor discuții telefonice.

Ieri, 5 ianuarie, același bărbat a fost sancționat din nou de polițiști, cu amendă de 3.000 de lei, acesta nefiind găsit la domiciliu cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, pe linia respectării de către persoanele aflate în carantină/izolare la domiciliu, a acestor măsuri.

Totodată, a fost informată Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru dispunerea măsurilor din competență.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *