Post Malone a lansat o piesă nouă, de această dată abordând genul country – „I Had Some Help”

Post Malone a lansat o piesă nouă, de această dată abordând genul country. Se numeşte „I Had Some Help” şi este o colaborare cu artistul country Morgan Wallen. A sosit şi videoclipul şi acţiunea se petrece într-un bar.

Post Malone se prezintă cu imaginea unui „băiat de la ţară”, cu jachetă, cizme acoperite cu piele întoarsă, şapcă de baseball cu Dallas şi jeanşi clasici. Se urcă pe bar, este dat afară din cârciumă şi trece prin tot soiul de peripeţii „rurale”. Morgan Wallen apare cu imaginea prietenului neaşteptat pe care îl găseşti în parcarea unui bar prăfuit. Nu lipsesc şi ispitele: două muze într-o camionetă încep să facă drifturi şi îi duc pe băieţi spre noi necazuri.

Steagul american tronează în multe cadre ale acestui clip, cum se întâmplă în multe zone din Texas, Arizona sau Alabama. Versurile sunt… amuzante, e vorba despre momentul când ai făcut o prostie şi te scuzi spunând că „nu am făcut-o de unul singur”.

Piesa „I Had Some Help” vine după săptămâni întregi de teasere în social media. Totul începuse cu un clip de 17 secunde postat pe TikTol în aprilie. Apoi Wallen l-a adus pe scenă pe Posty la Stagecoach, pentru a interpreta piesa live pentru prima dată. Cei doi îşi sincronizează foarte armonios vocile şi cântă despre o despărţire.

Gurile rele spun că nu e o întâmplare, iar Post Malone ar pregăti chiar un album country întreg. E anul muzicii country, de vreme ce şi Beyonce a lansat piese de genul. Spre country s-au întors în ultimii ani Miley Cyrus, Diplo şi cumva Lil Nas X a dat startul prin „Old Town Road”. Malone nu e străin de reprezentanţii country: la premiile Country Music Awards 2023 a cântat „John Deere Greene” şi „Pickup Man” alături de Wallen şi Hardy.

De noul videoclip s-a ocupat regizorul Chris Villa. Ultimul album lansat de Post Malone a fost „Austin”, care a sosit în 2023, urmându-l pe „Twelve Carat Toothache” din 2022. LP-ul din 2023 a generat single-uri precum „Chemical”, „Mourning”, „Overdrive” şi „Enough Is Enough”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *