Poveste de dragoste în care măștile nu își au rostul. Alex Velea x MIRA – „Cadere in Gol” | Official Video

Alex Velea colaborează cu MIRA pentru prima oară și lansează împreună „Cadere în gol”, o piesă sensibilă ce este însoțită de un videoclip în care cei doi artiști sunt protagoniștii unei povești de dragoste în care măștile nu își au rostul.

Single-ul a fost compus de către Alex Velea alături de Theea Miculescu, instrumentalul a fost creat de Răzvan Matache, iar videoclipul a fost regizat de Ciolpan și produs de Lucas Art Film.

Sper din suflet că mesajul acestei piese să ajungă la inimile fanilor și la toți cei care au trăit o poveste de dragoste. «Cadere în gol» este un single la care am muncit foarte mult timp și în care am foarte multă încredere. M-am implicat mult în acest proiect și împreună cu Ciolpan am creat conceptul clipului. Mă bucur că am colaborat pe această piesă cu MIRA, un artist care are o voce remarcabilă și o energie uimitoare”, declară Alex Velea.

”Sunt foarte fericită de această colaborare. De când eram micuță, eram mare fană Alex Velea și nu mi-am imaginat vreodată că o să cânt împreună cu el pe aceeași piesă, dar iată că vorba aceea cu visele devin realitate, este foarte adevărată. Când Alex mi-a prezentat piesă am știut că vreau să o cânt fiindcă mă regăsesc foarte tare în ea. Cred mult în puterea dragostei, iar piesă asta vorbește despre cât de puternică este iubirea”, declară MIRA.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *