Protestele au continuat în Banatul montan


Protestele anti-restricții au continuat în Banatul de munte atât la Reșița cât și la Caransebeș. Oamenii sunt revoltaţi fiindcă, spun ei, li se îngrădeşte libertatea cu fel de fel de măsuri care nu au un temei ștințific. Pe tot parcursul manifestațiilor, protestatarii au fost însoțiți de jandarmi.
În jur de 200 de persoane au participat în a doua zi de manifestații anti-restricții la Reșița. Participanții la proteste s-au adunat într-un capăt al orașului, după care, au mărşăluit până în centrul civic. Pe tot parcursul marșului, protestatarii au fost escortați de jandarmi. Participanții la marș au scandat ,,Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, „Români, veniți cu noi”. „Arafat nu uita, asta nu e țara ta” și „Libertate – Libertate!”
Oamenii spun că nu sunt împotriva măştii sau a vaccinului, ci sunt revoltaţi fiindcă li se îngrădeşte libertatea prin noile măsuri adoptate, iar acestea afectează domeniul economic și pe cel al educației.
De asemenea și caransebeșenii au ieșit în stradă și au mărșăluit pe străzile orașului scandand lozinci împotriva restricțiilor impuse.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *