PSY a revenit la 5 ani de la ultimul album cu o piesă nouă, „That That”

„That That” este primul single de pe viitorul album Psy, cunoscut deocamdată drept „Psy 9th”. Creatorul lui „Gangnam Style” are deja un succes răsunător, piesa strângând peste 52 milioane de vizualizări pe YouTube în doar 3 zile. E foarte catchy şi are o coregrafie care va face senzaţie pe TikTok. Sunt şi câteva momente antologice şi Psy are chimie cu Suga, deşi teoretic cei doi sunt angajaţi într-un dance battle în clip.

Suga infuzează piesa cu un hip-hop coreean, care are mare priză la public acum. Componentul BTS pare a fi câştigătorul battle-ului în cele din urmă, ţinându-l în braţe pe un Psy ce pare a îşi da duhul. Câteva secvenţe din clip şi bucăţi de coregrafie amintesc de „Gangman Style” şi de „Gentleman”, moşteniri de care PSY nu se poate dezbăra. Toate teaserele şi declaraţiile care au prefaţat single-ul au subliniat faptul că PSY nu îl consideră pe Suga un junior sau cumva inferior lui în industrie, ci un prieten. A fost amintită diferenţa de generaţie, dar şi faptul că ea nu se simte în relaţia dintre cei doi artişti.

Sugă a recunsocut că avea emoţii să lucreze cu Psy, deoarece e foarte respectat în industrie. Ultimele piese lansate de Psy au fost „Celeb”, colaborare cu Bae Suzy şi „Happier”, alături de Crush, artist de R&B coreean. Am auzit şi un remake al piesei lui Jermaine Jackson „When The Rain Beings to Fall” cu amprenta star-ului purtător de ochelari de soare. Acel remake a fost realizat a alături de Hwasa, membru al trupei MAMAMOO.

Ultimul album lansat de Psy a fost „Psy 8th 4X2=8” din 2017. La un an după acel LP muzicianul s-a despărţit de casa de discuri YG Entertainment, înfiinţând propriul său label, P Nation în 2019. Între timp fanii BTS îşi fac griji pentru viitorul trupei, deoarece membrii grupului vor ajunge la 30 de ani şi trebuie să îşi facă stagiul militar obligatoriu de 18 luni. Formaţia va lansa un nou album în iunie totuşi, spre bucuria fanilor.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *