Radu Ștefan Bănică și JUNO lansează single-ul „Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește barierele convenționalului.

Radu Ștefan Bănică și JUNO lansează single-ul „Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește barierele convenționalului. Cuvântul „samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Compusă de Mark Stam, Amedeo și JUNO, „Samsara” este piesa care te face să îți ridici întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

Pentru a aduce la viață viziunea piesei, s-a lucrat cu o echipă de profesioniști, care au reușit să realizeze un videoclip atipic, surprinzător și artistic. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă alături de două copii – un scenariu de Hollywood ai cărui protagoniști sunt Radu Ștefan Bănică și JUNO.

„Samsara” reprezintă o nouă era în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric. Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba”, a spus Radu Ștefan Bănică.

JUNO a adăugat:

„Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi „Samsara”. Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea.”

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *