Randi lansează o piesă despre o iubire intensă, „Dependent” | Sunete urbane

Cu „Dependent” Randi continuă seria de piese „Sunete urbane”, un proiect muzical prin care artistul își dorește să experimenteze sound-uri noi.
Proiectul a debutat la începutul acestui an cu piesa „2 Anonimi”, realizată în colaborare cu Shift și Rina. Fanii lui Randi au descoperit, odată cu acest proiect, o nouă față a artistului.

„Dependent” este compusă de Randi și produsă în studiourile Famous Production.

„Dependent” este o piesă cu un sound diferit față de ceea ce lansez eu de obicei, având accente underground. Piesa vorbește despre o atracție irezistibilă, fizică și metafizică, dincolo de vorbe și bariere. Descrie o iubire intensă, o conexiune sufletească ce îi mistuie pe cei doi îndrăgostiți. Ritmul piesei este dansant, sexi, intim și cred că persoanele care au iubit se vor regăsi în starea piesei” Spune Randi

„Dependent” este o piesă de stare și contemplare, care vorbește despre starea de „dependență” pe care ți-o dă iubirea. Sound-ul piesei este luminos și pozitiv și te face să dansezi cu persoana iubită. Sentimentul care rămâne după ce o asculți este că „dependent” chiar dă dependență.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *