Rema și Selena Gomez au lansat videoclipul noii lor colaborări – „Calm Down”

Colaborarea dintre cei doi artiști este, de fapt, un remix al piesei originale „Calm Down”, lansată de Rema în februarie. Melodia a fost prezentă publicului ca un al doilea single de pe albumul de debut al artistului – „Rave & Roses”. Acum, Rema a apelat la Selena Gomez pentru a da un suflu proaspăt piesei.

Pe remix, cei doi cântă cu energie versurile piesei, dansând în același timp într-o casă extrem de colorată. Atmosfera creată este dinamică și efervescentă, rămânând cu ușurință imprimată în memoria ascultătorului.

Albumul „Rave & Roses” cuprinde 16 piese, printre acestea numărându-se și o serie de colaborări cu artiști precum Chris Brown, 6LACK, rapperul britanic AJ Tracey și cântăreața franceză Yseult. Albumul va fi promovat printr-un turneu amplu, în SUA, Marea Britanie și Europa.

De la debutul său, Rema s-a făcut remarcat pe piața muzicală datorită capacității de a combina diferite influențe muzicale (africane, indiene sau arabe). Rezultatul este un mix atipic și seducător, ce promite să îi clădească și mai bine drumul spre succes.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *