Reșița prezentă la târgul de investiții de la Munchen


Primăria Reșița împreună cu Agenția de Dezvoltare Locală Reșița a fost prezentă la EXPO REAL 2021, în Munchen – Germania, un eveniment ce găzduiește industria imobiliară din întreaga lume. Târgul s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile (11-13 octombrie 2021) și este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa.
Municipiul Reșița a participat la EXPO REAL în cadrul standului comun al României organizat de AHK (Asociaţia Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer), având scopul de a promova activitatea comercială, sectorul imobiliar și investițiile.
„Alături de noi, la stand a fost prezent și dezvoltatorul imobiliar din Reșița – CEETRUS România, pentru a promova potențialul orașului. În cadrul târgului am avut stabilite întâlniri cu diverși potențiali investitori și cu reprezentanți ai altor orașe dezvoltate din Europa, pentru a învăța exemple de bune practici în dezvoltarea comunităților” au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *