Reșița pune umărul! Începe maratonul!


Reșița se alătură orașelor care vor organiza un maraton al vaccinării. Astfel în perioada 21-23 mai „Reșița pune umărul!” la creșterea ratei de imunizare. Centrul de de la Școala Gimnazială ”Mihai Peia” Reșița va fi deschis non-stop, timp de trei zile, pentru toți care vor să pună capăt pandemiei de COVID-19.
Participă și tu la Maratonul Vaccinării! Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate! Împreună pentru Reșița! este mesajul primăriei Reșița care începând de vineri, 21 mai, ora 08:00, până duminică, 23 mai, ora 20:00 va desfășura un maraton de vcaccinare la Centrul de de la Școala Gimnazială ”Mihai Peia”. Aici se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul, locuitorii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani. Serul utilizat pe parcursul celor trei zile este Pfizer-BioNTech.
Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL! este organizat de Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Instituția Prefectului Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *