Rita Ora a lansat piesa „Let You Love Me”, primul single de pe viitorul său album. Odată cu noul single a sosit şi un videoclip cu o puternică atmosferă de party, în care Rita Ora este protagonista | Official Video

„Let You Love Me” are videoclipul filmat în Londra şi porneşte în metrourile capitalei britanice. Apoi ajunge la o petrecere de apartament. Este un party cu puţini invitaţi, dar cu neoane fistichii, iar pe parcursul poveştii, Rita Ora flirtează şi dansează cu un tânăr. Muziciana dansează lasciv, întâi împreună cu prietenele sale, apoi împreună cu tânărul misterios. Idila celor doi rămâne în suspans, pentru că după primul sărut protagonista pleacă de la petrecere.

Dacă ascultaţi cu atenţie versurile, artista cântă despre o relaţie auto distructivă. E vorba despre sabotajul unei iubiri şi despre faptul că la fiecare apropiere dintre cei doi, fata simte nevoia să fugă şi să îl respingă pe el.

Această piesă este primul single promoţional pentru noul album „Phoenix”, care va sosi pe 21 noiembrie. Este al doilea LP din cariera artistei, iar Rita Ora l-a numit „o creaţie plină de dragoste”. Discul va include şi single-uri lansate deja precum colaborarea cu Avicii „Lonely Together”, „Anywhere” sau „For You”, cântată cu Liam Payne. Celebra colecţie all stars de fete din pop cântând pe „Girls” ajunge pe acelaşi LP.

„Phoenix” vine în continuarea albumului de debut „Ora” din 2012, care a inclus piese hit precum „R.I.P” sau „How We Do (Party)”. A ajuns pe locul întâi în topurile din Marea Britanie şi la discul de platină. Rita Ora este o cântăreaţă britanică cu origini în fosta Yugoslavie şi care a devenit celebră în 2012, după ce a apărut pe piesa „Hot Right Now” a lui DJ Fresh.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *