Rita Ora – How To Be Lonely | Official Music Video

Rita Ora ne învaţă cum să fim singuri în auto izolare şi carantina odată cu lansarea noulu videoclip „How to Be Lonely”. Artista prezintă scenarii complexe derivate din singurătate într-un videoclip plin de imagini puternice, culminând cu îmbrăţişări cu un urs viu, plus dueluri cu lasere cu alieni.

„How to Be Lonely” este cel mai nou single semnat Rita Ora, care a primit un videoclip deja ce prezenta repetiţii de dans ale artistei şi echipei sale de dansatori. De această dată vedem un clip oficial, plin de imagini puternice, precum cea cu Rita Ora dansând într-o mare de gălbenuşuri şi coji de ouă. Este şi secvenţa aceea memorabilă cu ursul care o îmbrăţişează pe muziciană, dar şi scheletul care îi este cel mai bun companion pe durata izolării.

Povestea devine şi mai nebunească la mijloc de clip, Rita Ora trezindu-se acoperită cu o substanţă cu textură metalică aurie în cadă, în vreme ce un OZN coboară pe Pământ şi începe să se dueleze cu artistă şi un sidekick. Toate aceste imagini provin dintr-o imaginaţie febrilă a persoanei care trăieşte prea mult în mintea sa, în singurătate şi îşi poate crea lumi şi prieteni infiniţi acolo. Dave Meyers a regizat acest clip, iar regizorul este cunoscut pentru colaborări cu nume ca Britney Spears, Lil Wayne, Kid Rock, Taylor Swift, Ariana Grande, Maroon 5 sau Justin Timberlake.

Vizionarul videograf a explicat astfel noua sa creaţie:

„Acest clip video explorează în mod abstract emoţiile pe care le simte cineva atunci când trece printr-o despărţire. E vorba despre furie, dorinţă, confort, retragere, cădere şi singurătate. Până la urma concluzia e că ai nevoie de un proces obligatoriu de vindecare, care duce la trezirea sinelui real.”

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *