Rita Ora ne explică cât de păguboasă e faima și ne mărturisește că nu-și dorește să mai repete greșelile trecutului | Only Want You (feat. 6LACK)

Rita Ora ne explică cât de păguboasă e faima și ne mărturisește că nu-și dorește să mai repete greșelile trecutului, ci să se regăsească pe ea. ”Only Want You” ar părea la prima vedere o piesă de dragoste, însă din videoclip aflăm că versurile fac referire la o redescoperire a sinelui.

După diverse videoclipuri senzuale și piese dansante de club, Rita Ora intră pe făgașul introspecției. Artista lansează ca single piesa ”Only Want You”, ajutându-ne să înțelegem mesajul din versuri prin intermediul unui videoclip edificator. Regizat de Hannah Lux Davis, clipul pare a ne-o prezenta pe Rita Ora în diferite ipostaze din viața sa.

La începutul videoclipului, artista este agasată de tabloide, după care ajunge chelneriță într-un local, pentru ca în final să o vedem strălucind și cântând a capella pe scenă. Această ultimă versiune a sa este cea dorită de Rita, așa cum ni se detaliază și în versuri: “I don’t want another night/Trying to find another you, another rock bottom,” “I don’t want somebody like you, I only want you.”

Noul single ”Only Want You” este extras de pe albumul ”Phoenix”, lansat în noiembrie 2018. Discul a primit review-uri pozitive, fiind certificat cu aur în Canada și cu argint în UK.

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Oradevenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 – trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, „R.I.P.” și „How We Do (Party)”) au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *