„ROMANIA INTEMPOREL ” la Banat TV de 1 Decembrie, de la ora 18.00

De ziua națională Banat TV promovează valorile și propune telespectatorilor un concert extraordinar: „ROMANIA INTEMPOREL „.

Prin această producție ne-am gândit să vă oferim o parte importantă a culturii noastre, și anume muzica românească. În baza acestui concept, TRAFFIC STRINGS va compila muzica clasică românească cu piese semnate de compozitori celebri ca George Enescu, Ciprian Porumbescu, Paul Constantinescu și alții cu muzica tradițională, permițându-vă astfel să ascultați lucrări importante pentru combinația dintre tradiția muzicală românească în ansamblu ei și muzica clasică creată de acest bazin sonor din spațiul geografic în care este localizată România. De aceea, am numit programul pe care îl veți asculta, ROMANIA Intemporel.

Proiectul TRAFFIC Strings a fost inițiat de muzicianul Lucian Moraru și are în componență câțiva dintre cei mai valoroși instrumentiști din România din acest moment: Vioara I Alexandru Marian; Vioara a II-a Tiberiu Branga; Viola: Lucian Moraru; Cello: Bogdan Popa; Contrabas: Săndel Smărăndescu; Nai: Vasile Răducu; Percuție: Bogdan Constantin. Traffic Strings este singura formație instrumentală din România care îmbină genuri muzicale diverse, obiectivul lor principal este promovarea muzicii de calitate în rândul maselor largi de audiență. ”

Așadar, de la ora 18.00 pe 1 Decembrie, la Banat TV vă invităm să urmăriți o producție de excepție pe care o oferim în dar tutror bănățenilor , tuturor cărășenilor. La mulți ani România!, La mulți ani Banat!

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.