Românii care vor să se angajeze în străinătate trebuie să știe că există peste 600 de locuri de muncă vacante

Românii care vor să se angajeze în străinătate trebuie să știe că angajatorii din Spațiul Economic European oferă peste 600 de locuri de muncă.

Mai exact, în Germania sunt disponibile aproape 300 de locuri de muncă, de lucrător în producție și tăietor de carne, educatoare, dar și operator pentru utilaje de construcții.

În Belgia sunt disponibile peste 150 de locuri, de muncitor necalificat în agricultură la cultivarea legumelor și florilor, în Norvegia sunt disponibile aproape 80 de locuri, cele mai multe fiind de mecanic auto, în Polonia există aproape 40 de locuri, cum ar fi lăcătuș, sudor și electronist, în Finlanda există aproape 30 de locuri de muncă, cele mai multe de mecanic caroserie auto.

În Olanda sunt 20 de locuri de muncă vacante, ca de exemplu îngrijitor animale și culegător de căpșuni, în Franța sunt disponibile peste 10 locuri de sudor sau mecanic utilaje agricole, iar în Malta, Slovenia, Danemarca și Elveția sunt disponibile de asemenea locuri de muncă, cum ar fi farmacist, fierar, chirurg plastician și muncitor în curățenie.

Mai multe detalii puteți găsi pe www.anofm.ro.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *