Romeo Dunca îi ceartă din nou pe medicii de la Spitalul Județean de Urgență Reșița


Romeo Dunca atrage din nou atenția medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Șeful Palatului Administrativ vrea restructurarea Aquacaraș și asta presupune și concedierea unor persoane, unele cunoscute în spațiul public ca fostul primar de la Zăvoi Ion Scorobete, sau fostul primar de la Teregova, Romică Anculia, însă aceștia se află în concediu medical și deci nu pot fi disponibilizați. Romeo Dunca este sceptic în ceea ce privește motivele invocate de aceste persoane și suspectează un partizanat cu unii medici de la spitalul județean.
„O societate comercială căpusata ani întregi care la un moment dat avea vreo 700 de angajați se pregătește să intre pe profit. Acest lucru presupune o restructurare. Unii au înțeles că nu mai e loc de odihnă la Aquacaras, alții mai versați, nu. Cu concursul unor medici cărora le mulțumesc pe această cale pentru efortul depus de a consuma resursa financiară a companiei județene și a bugetului național.
Sunt convins că în anumite cazuri oamenii pot intra in concediu medical plătit de stat, îndreptățiți și legal, dar a face un preaviz de 15 zile în 4 luni e puțin exagerat.
Ma bucur că unii medici extrem de stresați ai Spitalului Județean Reșița găsesc timp să vegheze la liniștea unor economiști importanți ai județului astfel încât aceștia să se odihnească pe banii statului în concedii medicale, eventual până la ieșirea la pensie….Această constatare face parte din realitatea dureroasă in care se zbate sistemul de sănătate românesc”
, a postat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pe pagina sa de socializare.

Post Author: Cristian Bistriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *