Se recrutează candidaţi pentru admiterea în școlile de agenți de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraș-Severin recrutează candidaţi pentru admiterea în școlile de agenți de poliție, sesiunea martie – mai 2022.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe pagina de internet a unității cs.politiaromana.ro, iar înscrierea candidaților se realizează online, până pe data de 18 martie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Depunerea dosarelor de înscriere în volum complet se va realiza în perioada 18-27 martie 2022, inclusiv, la sediul IPJ Caraș-Severin, bld. Alexandru Ioan Cuza 40, Reșița, în intervalul orar 09.00 – 13.00 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică).

Detalii cu privire la înscrierea și desfășurarea examenelor, condiţiile şi criteriile specifice privind recrutarea candidaţilor, componența dosarului de recrutare al candidatului și modelele formularelor se pot obține de pe pagina de internet a inspectoratului, www.cs.politiaromana.ro sau de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin (nr. de telefon 0255/502116).

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *