Selena Gomez a lansat „De Una Vez”, un single în spaniolă, ce vorbește despre vindecare și iubire de sine

Selena Gomez s-a întors la rădăcinile sale mexicane prin intermediul noului single „De Una Vez”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al artistei, cel de-al patrulea din cariera muzicală. Pentru moment, acesta nu are o denumire sau o dată de lansare. Indicii despre noul disc au fost oferite chiar de Selena. Cântăreața a redistribuit pe Twitter o postare din 2011 în care promitea un album în spaniolă cu o nouă mențiune: „Cred că va merita așteptarea”.

Mai mult, în ultima perioadă au apărut mai multe graffiti-uri în Mexic și Brazilia. Cuvintele „Selena Gomez”, „De Una Vez” și „Baila Conmigo” au colorat pereții clădirilor, iar fanii au fost în extaz.

În ceea ce privește single-ul „De Una Vez”, acesta a fost produs de Tainy, Albert Hype, Jota Rosa și NEON16. Mesajul melodiei este unul optimist, Selena cântând despre vindecarea după o relație terminată, despre putere și iubire de sine.

Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de Los Pérez (Tania Verduzco și Adrián Pérez) și prezintă metaforic evoluția creativă și personală a Selenei. Artista traversează camerele unei case (un dormitor „fertil” încărcat de plante, o cameră plină de lămpi aprinse, o bucătărie cu un aragaz pe foc și un spațiu în care instrumente muzicale prind viață), în timp ce reflectează și cântă despre dezvoltarea personală. În tot acest timp, o inimă din cristal – simbol al rezistenței – strălucește puternic pe pieptul său.

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *