Shakira și Rauw Alejandro ne intrigă cu o poveste de iubire despre gelozie și trădare

Shakira a fost întotdeauna un cameleon pop, care poate încerca aproape orice gen muzical, noua sa melodie, „Te Felicito”, fiind un exemplu în acest sens. Pentru acest single, artista a colaborat cu showman-ul latino Rauw Alejandro, rezultatul fiind un melanj de electro-pop, chitare funk și un ritm puternic de reggaeton.

Cântecul este un sărut de rămas bun adresat unui fost iubit – titlul „Te Felicito”, în traducere „Te felicit”, este o replică sarcastică pentru o persoană care nu se va schimba. Shakira cântă despre a vedea în sfârșit pe cineva așa cum este cu adevărat înainte ca Rauw să i se alăture cu al doilea vers al piesei. Videoclipul, regizat de Jaume de la Iguana și filmat în Barcelona ​​este la fel de jucăuș ca și versurile. O vedem pe Shakira aducând la viață un iubit robot, care se dovedește a fi Rauw.

Videoclipul este, de asemenea, o șansă pentru cei doi artiști de a realiza împreună coregrafii distractive. Rauw, care este în prezent în turneu, este cunoscută pentru mișcările de dans agile, în timp ce Shakira a devenit virală pe TikTok în 2020 cu provocarea ei de dans „Girl Like Me”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.