Sia ne aminteşte cât de important este să fii alături de alţi oameni pe noua piesă „Together”

Piesa este extrasă din coloana sonoră a filmului „Music” și reprezintă debutul artistei ca regizor. Filmul include nume mari precum Kate Hudson, Leslie Odom Jr şi Maddie Ziegler, celebra dansatoare din clipurile pieselor Sia.

Sia a lansat piesa „Together” cu o săptămână în urmă şi acum ne prezintă şi videoclipul său oficial, înţesat de coregrafii spectaculoase şi culori vii. Single-ul este compus alături de Jack Antonoff, care s-a ocupat şi de producţie alături de artista australiană. În videoclip o remarcăm imediat pe Maddie Ziegler, fata care a dat viaţa poveştilor spuse de Sia în cele mai celebre videoclipuri ale sale. Este însoţită de o trupă de copii dansatori, pe un fundal care poate fi descris doar ca „technicolor”.

Spre final se lasă cu un joc al scaunelor muzicale şi fiecare personaj are şansa de a cuceri un scaun. Clipul este la fel de optimist şi plin de energie ca şi noua melodie. Coregrafia care reprezintă comuniunea persoanelor şi capacitatea de a crea bucurie va fi cu siguranţă un dans pe TikTok în câteva zile. La final şi oamenii mari pătrund în sanctuarul colorat al celor mici, redescoperind bucuria dansului şi jocurilor.

Primul film scris şi regizat de Sia este „Music”, bazat pe o scurtă poveste scrisă de artistă în 2007. Spune povestea lui Zu, jucată de Kate Hudson, o femeie care tocmai a renunţat la adicţie şi care încearcă să îşi găsească locul în lume. Chiar atunci află că va fi tutorele surorii sale vitrege numită Music. Aceasta este jucată de Maddie Ziegler, iar personajul se află pe spectrul de autism. Încă nu avem o dată de lansare pentru „Music”, dar având în vedere faptul că cinematografele mai stau închise o perioadă, am putea asista la un debut prin serviciile de streaming.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *