SICKOTOY x Misha Miller intră în ritm cu „Rakata”

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei „Rakata”, aduse de colaborarea dinamică dintre SICKOTOY și Misha Miller. Scrisă și produsă de puternicul duo Minelli și SICKOTOY, această piesă plină de energie este destinată să aprindă ringurile de dans din întreaga lume. Cu vocea electrizantă a Mishei Miller, „Rakata” promite să fie următoarea senzație ce va domina topurile muzicale. Pregătește-te să te lași purtat de ritmul palpitant și dinamic și de impulsul irezistibil al acestui posibil nou hit!

,,Rakata” este pur și simplu explozivă! Cu ritmurile molipsitoare și vocea electrizantă a Mishei, această colaborare este de neoprit. Pregătește-te să te miști pe ritmurile <>!” ne spune SICKOTOY.

,,Piesa s-a tras cu vocea mea acum un an, când am mers la o sesiune împreună cu Alex (SICKOTOY), însă abia acum ne-am decis să o lansăm. Este o onoare pentru mine să colaborez cu unul dintre cei mai buni producători de la noi, îi apreciez producțiile și îl respect. Noi doi am legat o prietenie frumoasă încă de când am făcut piesa <>, prima noastră colaborare, care se pare că a fost un real succes și sperăm ca și „Rakata” să meargă la fel de bine. Legat de videoclip, sunt extrem de recunoscătoare pentru că o armată de oameni a muncit la realizarea ideilor mele și a ieșit exact așa cum îmi imaginam. Chiar sunt recunoscatoare pentru tot ce mi se întâmplă.” ne spune Misha Miller.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *