Smiley montează pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, „Până la tine”

„Până la tine” descrie emoțiile frumoase pe care artistul le-a simțit în momentul în care a devenit tată. Piesa este compusă de artist împreună cu Florin Boka, Lucian Nagy, Dorian Micu și Roland Kiss, la versuri Smiley colaborând cu Dorian Micu. Versiunea de studio a piesei a fost lansată împreună cu un videoclip în care îl vedem pe artist montând pe peretele vieții sale cea mai recentă si emoționantă schiță, care le încununează pe toate celelalte de până acum.

Cel mai recent single al lui Smiley se numește „Noi doi și noaptea”. Cu muzica și versurile compuse de artist împreună cu Dorian Micu, Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, piesa creează prin sound, inspirație și mood o atmosferă retro-future, o teleportare în viitor a muzicii anilor 80 de care artistul este îndrăgostit.

Smiley va fi în curând protagonist într-o peliculă. Artistul își va face debutul în rol principal în comedia dramatică „Odată pentru totdeauna”, regizată de Iura Luncaşu. Găsindu-și inspirația în propriile trări și ale fratelui său, Iura tratează în noua sa peliculă subiectul depresiei, tematica profundă a filmului fiind îmbrăcată în tușe de umor.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *