Smiley și Doc încep noul an cu un live session pentru unul dintre cele mai recente single-uri, „Locul sfințește omul”

După „Până când” și „Dream Girl”, Smiley continuă seria live session-urilor cu piesa „Locul sfințește omul”, lansată în colaborare cu Doc. Cei doi artiști sunt acompaniați de „Cea mai tare trupă din sud-estul Europei”, formată din Marius POP (fiul lui Călin Pop de la Celelalte Cuvinte), Marcel Moldovan, Radu Niculescu, Claudiu Buna și Alex Racovița. Noul clip, regizat de Kobzzon, vine acompaniat de un „La mulți ani!”, urare făcută de Smiley în secțiunea de comentarii.

„Locul sfințește omul” este prima melodie dintr-o serie de 5 piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viață”. Mesajul din spatele versurilor a fost detaliat de Smiley la momentul lansării clipului oficial al piesei.

„Povestea mea a început la Pitești și mereu voi spune asta, indiferent pe unde mă vor purta pașii. Este locul care mă știe pe mine, care îmi știe povestea și care nu mă lasă să uit de unde am plecat. „Locul sfințește omul” vorbește despre amprenta pe care o lasă locul și oamenii din copilarie în fiecare dintre noi, acea magie comună care face ca noi să rămânem conectați peste timp chiar daca am crescut, ne-am schimbat și am plecat pe unde ne-a purtat viața.

Locul în care ne naștem și creștem, prieteniile pe care le legăm în copilărie, sentimentele care se nasc atunci, dar cărora abia mai târziu știm să le dăm nume, ne scriu și ne construiesc pe noi ca oameni mari. Cred că relațiile din copilărie pot călători și rezista mai mult de-o viață, iar felul în care se transformă ele depinde de fiecare în parte.”

Cea de-a doua piesă din serialul „Mai mult de-o viață” se numește „Nu mai există dup-aia”. Artistul va lansa în curând cel de-al treilea episod, „Purtat de vânt”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *