Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din România, au lansat „VTM”

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din România, au lansat „VTM”, o piesă care sărbătorește 1,5 milioane de abonați de pe canalul gamer-ului, dar și un cadou din partea lui Smiley ca răspuns la o negociere live și online ce a durat mai bine de 1 an de zile.

Co-producție HaHaHa Production & Viral Nation / Music Mob, „VTM” a fost compusă de Smiley, Lucian Nagy, Șerban Cazan și Dorian Micu, pe versuri scrise de Smiley și Dorian Micu. Producția este semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan.

„VTM” pare a anunța cel mai tare duo din online-ul românesc, pentru că video-ul prin care Theo Zeciu a anunțat lansarea cu Smiley a strâns în doar 36 de ore aproape 2 milioane de vizualizări pe Instagram, iar live streaming-ul lui Zeciu cu Smiley din ziua precedentă lansării a fost deja pe locul 1 în trending pe YouTube, la secțiunea gaming, cu 10 ore înainte de premiera oficială a piesei.

Theo Zeciu a fost recompensat în 2023 cu distincția „Creatorul de conținut al anului”, ca urmare a triumfului în categoriile „Cel mai bun video de gaming”, „Cel mai bun stream”, a excellence award-ului obținut la categoria „Cel mai bun video de sports games” și a titlului de „Cel mai popular streamer” în cadrul Gaming Video Awards 2023.

„Toată nebunia a început în martie 2023, într-un live de-ale lui Theo Zeciu care sărbătorea 1 milion de abonați pe YouTube. M-a sunat în timpul live-ului și m-a întrebat dacă aș vrea să fac o piesă cu el, ca să marcheze frumos performanța. Am fost categoric și i-am spus pe loc, în fața milionului său de oameni de pe YouTube, că ne mai auzim când va face 3 milioane de abonați. După o negociere strategică, am lăsat loc de revenire când va avea 2,5 milioane. Înnebunit după provocări și strategii de gaming, omul nu s-a lăsat, a căutat o cale de ieșire și a tot spus oamenilor în fiecare video care-i obiectivul lui și a tot crescut și a crescut, dar nu suficient. Așa că, s-a întors la mine cu alte negocieri până am stabilit împreună tot live, de data asta pe Instagram, că-i cobor pragul de piesă la 1,5 milioane. Așa că, iată-ne aici, omul și-a câștigat „meciul”, și piesa, și așa lansăm acum nebunia asta de vară. Îmi place de Theo, îmi place lumea gamerilor, mai intru și eu din când în când în ea cu câte un meci de FIFA și le apreciez pasiunea și stilul tehnico-strategic. Sunt foarte cool toți și iată că am și reușit, cu ajutorul nebuniei lui Theo, să intersectăm lumea muzicii cu cea a gaming-ului și nu au ieșit scântei, ci o piesă de vară și de fun. Hai la joc cu totii!”, a declarat Smiley.

Theo Zeciu a adăugat:

„Cu toate că am trecut deja prin etapele de înregistrat piesa în studio și filmat videoclipul, încă nu îmi vine să cred că se întâmplă. Când am început să folosesc expresia <> nu îmi imaginam cât de departe o să ajung cu ajutorul ei – de la o glumă făcută în online la o piesă cu nimeni altul decât Smiley! Nu pot decât să spun că sunt exemplul viu că visele se transformă în realitate dacă faci ce îți place și ai și curaj să spui ce visezi. E foarte important pentru mine să observ cât de mult contează acest „ciment” care ține cărămizile împreună, mai precis dragostea pentru frumos, pentru viață, pentru umor și nu pot decât să mulțumesc comunității mele pentru asta și pentru sentimentul care ne leagă și ne face mai puternici și mai buni împreună.”

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *