Șoferii cărășeni, amendați de polițiști

Peste 1.000 de amenzi au fost date de oamenii legii șoferilor care nu au respectat regulile de circulație și asta într-o singură săptămână.

Dintre acestea, peste 500 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Aproape 30 de șoferi care nu respectat regulile privind depășirea s-au ales cu amendă și au rămas și fără permisul de conducere. Același lucru au pățit și alți peste 10 șoferi care au depășit cu mai mult de 50 km/h limita maximă de viteză admisă pe anumite tronsoane de drum, dar și 7 șoferi care s-au urcat băuți la volan.

De asemenea, aproape 30 de pietoni și 15 bicicliști au fost sancționați pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

În total, pentru abaterile constatate, au fost reținute peste 60 de permise de conducere și retrase aproape 40 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, în doar 3 ore, polițiștii au dat amenzi de aproape 120.000 lei

Polițiștii rutieri acționează în permanență pe drumurile publice pentru ca participanții la trafic să conștientizeze importanța respectării regulilor de circulație și să manifeste o conduită preventivă și civilizată în trafic, astfel încât riscul rutier să fie diminuat.

Post Author: Andreea Ilie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *