Tânăr de 22 de ani, prins de polițiști la furat de carburant


Un tânăr de 22 de ani din Mehadia a fost prins de polițiști în timp ce încerca să fure carburant din rezervorul unui tir.

„Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au depistat în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, din Mehadia, după ce ar fi încercat să sustragă carburant din rezervorul unui ansamblu de vehicule staționat pe DN 6, în zona Gării Băile Herculane.

La fața locului polițiștii au găsit 2 bidoane din plastic, de 20 și 35 de litri, goale și un furtun de aproximativ 2 metri, cu care s-ar fi încercat sustragerea carburantului din rezervor, pe sol observându-se pete de combustibil.

În apropiere polițiștii au identificat un tânăr, care, la vederea acestora, a încercat să se sustragă, fiind urmărit și imobilizat de polițiști, din verificări stabilindu-se că tânărul de 22 de ani, domiciliat în Mehadia, ar fi deschis capacul rezervorului, introducând furtunul în interior cu scopul de a sustrage carburant, moment în care a fost întrerupt de apariția echipajului de poliție.

De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi ascuns în pădurea din apropiere, alte 5 bidoane din plastic pe care ar fi intenționat să le folosească la sustragerea carburantului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliția Județean Caraș-Severin.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *