THC, opiacee, metamfetamină și cocaină, ”prietenii” șoferilor

Mai mulți șoferi au fost prinși la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Spre exemplu, polițiștii din Oravița au oprit pentru control, în localitatea Grădinari, un autoturism condus de un bărbat din Pojejena, care a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul indicând rezultat pozitiv pentru opiacee.

Cu câteva ore mai devreme, pe strada Zona Gării din Oravița, un alt bărbat a fost prins și el drogat la volan, cu THC și metamfetamină, iar un altul a fost prins drogat, tot la Oravița, pe strada Cloșca, cu metamfetamină și cocaină.

Câteva ore mai târziu, polițiștii orăvițeni au oprit pentru control, tot pe strada Zona Gării, un autoturism condus de un bărbat care, în urma testării cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, se afla sub influența ambelor, având o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat și un rezultat pozitiv pentru THC.

Toți conducătorii au fost conduși la cele mai apropiate unități medicale unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

Polițiștii cărășeni continuă activitățile din competență, pentru siguranța comunității.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *