The Urs lansează „Haita”, un nou single de pus pe repeat

Artistul în ascensiune The Urs ne îndeamnă să explorăm adâncurile inimii cu lansarea noului său single emoționant, „Haita”. Cunoscut pentru versurile sale puternice și melodii captivante, The Urs se îndreaptă spre teritoriul complex al pierderii în această nouă piesă, care spune povestea unei iubiri pierdute și a durerii care o însoțește.

„Haita” este o mărturie sinceră a suferinței după pierderea unei iubiri, capturând complexitatea emoțiilor care însoțesc despărțirea dintre doi oameni care au fost odată legați de o pasiune puternică. Cu versuri profund personale și o melodie care atinge coarda sensibilă a inimii, piesa a fost compusă de Scurtu Gheorghe (The Urs), Vlad Lucan și Alex Pelin, textul a fost scris de către Scurtu Gheorghe (The Urs) și Alex Pelin, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“Piesa “Haita” are rădăcinile în 2020, când, stând în pandemie am decis să fac o serie de piese de 1 minut – așa și se numea “1 Minute Song”. “Haita” era episodul 2 din această serie, dar avea o altă formă. Practic erau doar strofele din structura actuală. 4 ani mai târziu s-a întâmplat ca piesa să ajungă la Alex Pelin, care a simțit că are ceva special în ea, și i-a scris refrenul. Ca de obicei, producătorul piesei este Vlad Lucan, a cărui amprentă o recunoști dintr-o mie dacă ai auzit vreodată măcar o piesă produsă de el. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre”, a declarat The Urs.

Videoclipul explorează fragilitatea relațiilor și a fost regizat de către Raluca Netca, DoP a fost Alexandru Mureșan, iar producția a fost realizată de Arkomo.

“Videoclipul a fost regizat de către Raluca Netca și echipa ei. Nu cred că e obligatoriu să povestesc despre calitățile lor profesionale, pentru că se văd în produsul final. Însă trebuie să vă împărtășesc sentimentele subiective din timpul filmărilor. Am simțit că am o galerie de suporteri în spatele camerelor, cu un lider pe nume Raluca care tot striga: Daaaa! Bineeeeee! Așaaaa! Vizionare plăcută 🧸”, a mai declarat artistul.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *